Vinyl vloer

Novilon kun je het beste omschrijven als verend vinyl of vinylvloerbedekking. Het wordt ook wel de stille vloer genoemd door de geluiddempende werking die je direct na het installeren merkt. Novilon vermindert contactgeluid zo dat de onderburen geen last meer hebben van bijvoorbeeld loopgeluiden. Het wordt in Nederland geproduceerd en is verkrijgbaar in twee varianten; kamerbreed vinyl en pvc stroken of tegels. Een Novilon vloer is soepel, veerkrachtig, voelt niet koud aan de voeten, is geluiddempend, tot 40m2 los te leggen en heel eenvoudig te onderhouden.

Kies je voor een Novilon vloer, dan heb je een vloer die anders is dan andere vinylvloeren. Een Novilon vloer heeft bijvoorbeeld Diamond Seal, een laag die beschermt tegen krassen en slijtage en zorgt voor een matte en natuurlijke uitstraling. Hierdoor komen eventuele dessins en structuren ook nog eens goed tot hun recht. Daarnaast is Novilon kamerbreed te verwerken, dus geen vervelende naden zichtbaar.

Voordelen van een Novilon PVC vloer:

  • Geluiddempend en toepasbaar in ieder huis en appartement
  • Voelt zacht en comfortabel aan
  • Tot 40 m2 los te leggen
  • Ideaal voor alle vloerverwarming
  • Krult of krimpt niet en is watervast
  • Kras- en slijtvast en blijft lang mooi

Meer informatie of uw eigen Novilon vloer?

Wilt u meer informatie over dit product of een offerte op maat? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen u graag verder!


Openingstijden

Dinsdag 10.00 - 18.00
Woensdag 10.00 - 18.00
Donderdag 10.00 - 18.00
Vrijdag 10.00 - 21.00
Zaterdag 10.00-12.00 uur

Zoeken