PVC vloeren

Een PVC vloer is een kunststof vloer. Het is een soort vinyl, maar dan beter, sterker en zwaarder. Het is een comfortabele vloer van topkwaliteit die de uitstraling van natuurlijk hout combineert met alle praktische voordelen van synthetisch materiaal. De vloeren zijn sterk, eenvoudig in het onderhoud en hebben een lange levensduur.

Vloerverwarming is voor een PVC vloer ook geen enkel probleem, ze geleiden uitstekend. Daar waar vele vloeren een isolerende werking hebben, is de PVC vloer een prima alternatief voor bijvoorbeeld een parket- of laminaatvloer. Dankzij de kunststofkern van hoge kwaliteit is een PVC vloer bovendien waterdicht en geluiddempend. De vloeren voelen tenslotte zeer warm en zacht aan en zijn zo dun dat ze gemakkelijk op bestaande, egale vloerbedekkingen kunnen worden geplaatst. Een PVC vloer bestaat uit vier lagen:PVC vloer visser

1. Een beschermende toplaag van PU
De beschermende toplaag van PU beschermt de PVC vloer tegen vuil, vlekken en krassen en maakt ze gemakkelijk te reinigen. Vaak wordt een extra matte glans aangebracht die de vloer een authentieke uitstraling geeft

2. Een transparante slijtlaag
De transparante slijtlaag biedt maximale bescherming tegen slijtage en beschadiging. Hoe dikker de slijtlaag, hoe meer de vloer kan hebben.

3. Een decorlaag
De decorlaag is in tal van variëteiten verkrijgbaar. Of het nu met de hand bewerkt hout is of natuurlijke stenen tegels: druktechnieken van topniveau zorgen voor een elegant en buitengewoon realistisch effect.

4. Een waterdichte, geluiddempende kern
De waterdichte, geluiddempende kern zorgt voor comfort en duurzaamheid.

Meer informatie of uw eigen PVC vloer?

Wilt u meer informatie over dit product of een offerte op maat? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen u graag verder!


Openingstijden

Dinsdag 10.00 - 18.00
Woensdag 10.00 - 18.00
Donderdag 10.00 - 18.00
Vrijdag 10.00 - 21.00
Zaterdag 10.00-12.00 uur

Zoeken